Σκοπός, ευθύνη, καινοτομία και αφοσίωση.

 

 

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Shenzhen Pride Instrument Inc.

1
Shenzhen Pride Instrument Inc.
Α.Ε. οργάνων υπερηφάνειας Shenzhen.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Υπερηφάνεια
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Υποστήριξη υπηρεσιών

 

Η ομάδα ανάπτυξης επιχείρησης υπερηφάνειας χειρίζεται τις διεθνείς πωλήσεις και τις όλες προσπάθειες υποστήριξης διανομέων μας. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με με οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την τιμολόγηση, τον κατάλογο, τις διαταγές, την επίδειξη που σχεδιάζουμε, κ.λπ. Πρόκειται εδώ να σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο ότι μπορούν.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 

Μπορούμε να παρέχουμε τη συσκευασία ασφάλειας & τη γρήγορη παράδοση σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Καθώς οι πελάτες μας τοποθετούν τη διαταγή, pls μας ενημερώστε ο στέλνοντας τρόπος. Μπορούμε να δεχτούμε TNT, DHL, το UPS, τη FEDEX, το EMS, το AIR, τον ΩΚΕΑΝΌ, κ.λπ. ως οδηγίες σας. Ο μεταφορέας μπορεί να απαιτήσει τις πρόσθετες αμοιβές κατά την διάρκεια της παράδοσης για τον ειδικούς χειρισμό, τις προσαυξήσεις, τους δασμούς, τους φόρους, κ.λπ. Οι παραδόσεις θα γίνουν συνήθως τις Δευτέρες στις Παρασκευές μεταξύ 9am και 5pm.

Εξουσιοδότηση


Αξιώσεις για τις ελλείψεις/ζημία:

Εάν ένα λάθος ναυτιλίας ανακαλύπτεται ή η διαταγή σας είναι χαλασμένη κατά τη διάρκεια της διέλευσης, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ μας αμέσως. Θα ζητήσουμε μια πλήρη περιγραφή του ζητήματος μαζί με οποιεσδήποτε ενισχυτικές πληροφορίες που μπορείτε να παρέχετε (φωτογραφίες, υπογεγραμμένη απόδειξη παράδοσης που δείχνουν τον όρο του μεταφορικού κιβωτίου, κ.λπ.). Σημείωση: όλες οι αξιώσεις πρέπει να αρχειοθετηθούν μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία της αποστολής.

 

Εξουσιοδότηση

Όροι:

• Τιμές υποκείμενες στην αλλαγή χωρίς προειδοποίηση

• Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε οποιαδήποτε λάθη περιοχών

Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ επιτρέπει τα προϊόντα μας στον αρχικό αγοραστή για να είναι απαλλαγμένη από τις ατέλειες στην εργασία και το υλικό κάτω από την κανονική χρήση και την κατάλληλη συντήρηση για 13months από την αρχική αγορά (ημερομηνία των αποστολών). Η εξουσιοδότηση της ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ προσθέτει μια πρόσθετη (1) περίοδος χάριτος μήνα στον κανονικό (1) εξουσιοδότηση προϊόντων έτους για να καλύψει το χρόνο χειρισμού και ναυτιλίας. Αυτή η εξουσιοδότηση δεν καλύπτει τη βαθμολόγηση και δεν θα είναι αποτελεσματική εάν το προϊόν υπόκειται στην κακή χρήση, την υπερφόρτωση, την αμέλεια, το ατύχημα ή τις επισκευές που προσπαθούνται από άλλες.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, στην επιλογή μας, είτε επισκευή είτε να αντικαταστήσουμε τα ελαττωματικά προϊόντα. Παρακαλώ καλέστε ή στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας (το info@prideinstrument.com) για έναν αριθμό επιστροφής έγκρισης και επιστρέψτε το ελαττωματικό προϊόν σε μας με το φορτίο προπληρωμένο.

Επισκευάστε την επιστροφής πολιτική


Εάν εμφανιστούν οποιαδήποτε προϊόντα υπερηφάνειας, έχουμε μια δυνατότητα επισκευής και ειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να εντοπίσουν και να επισκευάσουν οποιαδήποτε προβλήματα γρήγορα.

Εάν στέλνοντας σε ένα στοιχείο υπερηφάνειας για την επισκευή, ζητήστε να γεμίσετε το έντυπο φορολογικής δήλωσης επισκευής πριν από να κάνει έτσι. Περιλάβετε το συμπληρωμένο έντυπο στο κιβώτιο με το όργανο. Σημειώστε ότι εάν θα θέλατε το στοιχείο επιστρεφόμενο, το φορτίο συλλέγει κοντά αποδεκτός. Θα στείλουμε την αξιολόγηση και την αναφορά επισκευής.

Inspecion & βαθμολόγηση


Πρίν στέλνουν όλη την υπερηφάνειά μας τα προϊόντα είναι βαθμολογημένα και. Η τεκμηρίωση επιθεώρησης έρχεται με τη μονάδα.
Προτείνουμε ότι όλα τα αγαθά εάν βαθμολογημένος πριν από τη χρήση. Και επίσης ετήσια βαθμολόγηση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Pride Instrument Inc.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Shian

Τηλ.:: 86-755-26702126

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)